De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Bij ons kunt u snel en gemakkelijk parkeerlocaties met elkaar vergelijken op het gebied van prijzen en services. Hierdoor kunt u de parkeerplaats reserveren die het beste bij uw behoeften past. Het reserveren kan eveneens snel en gemakkelijk via onze website. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox met verdere informatie. Bekijk hierbij ook uw spambox. Als u binnen 24 uur geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Sleutels behouden?

Sleutels afgeven

Uw autosleutels kunt u bij alle door ons aangeboden parkeerlocaties in Den Haag  in uw eigen bezit houden. Bij alle parkeergarages en parkeerterreinen parkeert u zelf de auto waardoor de parkeerlocatie niet uw sleutels nodig heeft. Daarnaast hoeven zij ook niet uw auto te verplaatsen.

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Natuurlijk kan het zo zijn dat u voor 's nachts een parkeerplek nodig heeft. Dit is bij ons in de meeste gevallen geen enkel probleem. De parkeerlocaties waar wij mee samenwerken zijn vaak 24/7 geopend. Wanneer dit niet het geval is staat dit ook duidelijk aangegeven. In parkeergarage Paviloensgracht moet u bijvoorbeeld wel rekening houden met de openingstijden.

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. ParkerenDenhaagCentrum gaat alleen in zee met gerenommeerde parkeerlocaties. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat en dat er niks kan gebeuren. Als wij toch klachten binnen krijgen over een parkeerlocatie, dan wordt het contract met deze parking ook direct beëindigd.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Het overzicht van de parkeeraanbieders is nauwkeurig door ons zelf samengesteld. Hierbij beoordelen wij op punten zoals camerabewaking, goede service en ligging. Dit maakt al onze parkeerplekken ook direct betrouwbaar. U kunt vervolgens ook zelf de parkeerlocaties naast elkaar leggen en vergelijken. Ook de recensies van andere klanten kunnen de betrouwbaarheid verhogen. U kunt voor extra zekerheid ook deze er altijd even bij pakken.

Kan ik mijn eigen parkeerplek uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

Op onze website kunt u een parkeerplaats boeken bij een bepaalde parkeerlocatie. U hoeft bij het reserveren niet een vak aan te klikken, maar u kunt op de dag zelf gewoon naar de parkeerlocatie rijden. Nadat u heeft geboekt heeft u de garantie dat u een parkeerplek heeft. Zij zorgen er dan namelijk voor dat er altijd een plek voor u vrij is op het afgesproken tijdstip.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag