PARKERENDENHAAGCENTRUM

Hoe werkt parkeren in Den Haag?

Vergelijk alle parkeerlocaties bij en rondom het centrum van Den Haag. Lees hier hoe u het gemak kunt ervaren van ParkerenDenHaagCentrum.

Uw planning

Maak van tevoren uw planning voor uw bezoek aan Den Haag. Blijft u gedurende de dag op één locatie of meerdere? Deze vraag kan u helpen om een geschikte locatie te vinden om uw auto te parkeren. Ook bepaalt u zo hoe lang uw auto een parkeerplaats nodig heeft. Deze gegevens heeft u nodig om op de homepagina parkeerplaatsen in Den haag te gaan vergelijken. De beschikbare parkeerlocaties in Den Haag zullen direct tevoorschijn komen in een overzicht.

Agenda icoon
Telefoon icoon

Geschikte parkeerlocaties vergelijken

In het overzicht met alle beschikbare parkeerlocaties ziet u de actuele prijzen en voorzieningen van elke parkeerplek. Bij de kaartweergave ziet u de parkeerplaatsen niet in een rij staan, maar staan ze weergegeven op de kaart van Den Haag. U kunt uw parkeerkeuze laten leiden door de prijs, de locatie, de praktische zaken zoals de aanwezigheid van een oplaadpunt of de services.

Boek een parkeerplaats

In Den Haag heeft u voornamelijk de keuze uit parkeergarages en parkeerterreinen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u de parkeerplaats direct boeken op onze website. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en wij regelen de rest. U kunt uw reservering voltooien met onze veilige betaalmethodes. Na uw boeking sturen wij u een reserveringsbevestiging naar uw e-mailadres.

Parkeerplek icoon
Printer icoon

Print de reserveringsbevestiging

Na het reserveren ontvangt u een bevestiging met alle details in uw mailbox. Het kan voorkomen dat uw reserveringsbevestiging in uw spam map terecht komt, houdt hier rekening mee. Binnen 24 uur zult u de reservering ontvangen. Heeft u na een volledige dag nog geen bevestiging gekregen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de bevestiging opnieuw verzenden. In de reserveringsbevestiging staan alle details van de reservering, uw gegevens en de contactgegevens van de parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken