PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage CS - New Babylon

Wilt u nabij alle mooie plekjes van Den Haag parkeren? Parkeer dan uw auto bij Parkeergarage CS - New Babylon. Met vele bezienswaardigheden op slechts 14 minuten loopafstand biedt deze parkeerlocatie in Den Haag veel diversiteit. Ook het centraal station van Den Haag heeft u binnen een mum van tijd al bereikt. U kunt binnen enkel 3 minuten lopen al op het station zijn. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Prinses Irenestraat 1, 2595BD, Den Haag

Bezoek bezienswaardigheden in Den Haag

Wat u ook op de planning heeft staan, bijna alles is te voet mogelijk vanaf deze parkeergarage. Wilt u iets cultureels en historisch doen? Dan zijn het Binnenhof, het Meermanno Museum, Escher in het Paleis en het Mauritshuis in 9-14 minuten al bereikt. Maar ook voor de liefhebbers van winkels en de meer commerciƫle attracties is vanaf deze parkeergage alles te voet te doen. De Primark, de Bijenkorf en de winkelstraat kunt u binnen 18 min alle hebben bereikt.

Verder reizen met het openbaar vervoer

Gezien het feit dat parkeergarage CS - New Babylon op enkel 3 minuten loopafstand van het centraal station vandaan ligt, kunt u vanaf hier gemakkelijk verder reizen. Heeft u bijvoorbeeld na Den Haag ergens anders nog een belangrijke afspraak? Dan kunt u gemakkelijk uw auto hier parkeren, snel naar het station lopen en vanaf daar uw reis voortzetten. Zo bespaart u erg veel tijd en natuurlijk ook benzine. Het is uiteraard ook mogelijk naar het centraal station toe lopen om vervolgens de bus naar het centrum te pakken. Dan bent u nog sneller op locatie dan wanneer u te voet gaat. Al met al biedt de garage veel diverse mogelijkheden.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Malieveld 0.4 km

Binnenhof 0.91 km

Spuimarkt 0.92 km

Familiepark Drievliet 1.1 km

Madurodam 1.1 km

Passage 1.11 km

Haagse Bos 1.21 km

Paleis Noordeinde 1.32 km

Panorama Mesdag 1.54 km

Paleis Huis ten Bosch 1.59 km

HMC Weseinde 1.83 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.83 km

Vredespaleis 2.08 km

Scheveningse Bosjes 2.51 km

Zuiderpark 4.13 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken