PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage De Kroon

Voordelig én centraal parkeren in Den Haag is ideaal wanneer er een drukke en gevarieerde dag op de planning staat. In dit geval parkeert u uw auto perfect in parkeergarage de Kroon. Met vele bezienswaardigheden op maximaal 15 minuten loopafstand van de garage verwijderd, bent u geen moment afhankelijk van het openbaar vervoer. Het feit dat u alles vanaf hier te voet kunt doen, maakt het ook nog eens een stukje voordeliger! 

Adres
Schedeldoekshaven 548, 2511EP, Den Haag

Musea bezoeken

Den Haag kent vele culturele en historische plekken die de moeite waard zijn een keer bezocht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan het Haags Historisch Museum. Hier ontdekt u als bezoeker de geschiedenis van Den Haag in het gebouw dat prachtig gelegen ligt aan de Hofvijver. Vanaf parkeergarage de Kroon heeft u binnen 10 minuten deze locatie al bereikt. Ook Museumboot Hendrina Johanna is een leuke plek om te bezoeken en om kennis op te doen over de geschiedenis van Den Haag. Dit museum heeft u vanaf de garage al binnen 9 minuten lopen bereikt. 

Veel diversiteit

Voor een gezellig dagje winkelen en daarna een lekker hapje eten in de stad kunt u in parkeergarage de Kroon ook perfect terecht. Vanaf deze garage wandelt u namelijk binnen 7 minuten al naar bekende winkelketens zoals de America Today en de Primark. Wanneer u nog een paar kleine minuutjes verder loopt komt u ook andere bekende winkels tegen zoals de H&M, ZARA, de Bijenkorf en nog veel meer. Wilt u aan het einde van de dag even gezellig dineren? Dan kunt u ervoor kiezen naar het Hofhouse te gaan en vervolgens in maar liefst 4 minuutjes terug te lopen naar uw auto! Lijkt deze parkeergarage u iets? Reserveer dan gauw een plekje, want bij ons betaalt u geen boekingskosten. Voor verdere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Spuimarkt 0.32 km

Binnenhof 0.56 km

Passage 0.64 km

Malieveld 0.75 km

Familiepark Drievliet 0.78 km

Madurodam 0.78 km

Paleis Noordeinde 1.08 km

HMC Weseinde 1.35 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.35 km

Panorama Mesdag 1.42 km

Haagse Bos 1.83 km

Vredespaleis 1.97 km

Paleis Huis ten Bosch 2.2 km

Scheveningse Bosjes 2.56 km

Zuiderpark 3.52 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken