De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Voordelig én centraal parkeren in Den Haag is ideaal wanneer er een drukke en gevarieerde dag op de planning staat. In dit geval parkeert u uw auto perfect in parkeergarage de Kroon. Met vele bezienswaardigheden op maximaal 15 minuten loopafstand van de garage verwijderd, bent u geen moment afhankelijk van het openbaar vervoer. Het feit dat u alles vanaf hier te voet kunt doen, maakt het ook nog eens een stukje voordeliger!

Musea bezoeken

Den Haag kent vele culturele en historische plekken die de moeite waard zijn een keer bezocht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan het Haags Historisch Museum. Hier ontdekt u als bezoeker de geschiedenis van Den Haag in het gebouw dat prachtig gelegen ligt aan de Hofvijver. Vanaf parkeergarage de Kroon heeft u binnen 10 minuten deze locatie al bereikt. Ook Museumboot Hendrina Johanna is een leuke plek om te bezoeken en om kennis op te doen over de geschiedenis van Den Haag. Dit museum heeft u vanaf de garage al binnen 9 minuten lopen bereikt.

Veel diversiteit

Voor een gezellig dagje winkelen en daarna een lekker hapje eten in de stad kunt u in parkeergarage de Kroon ook perfect terecht. Vanaf deze garage wandelt u namelijk binnen 7 minuten al naar bekende winkelketens zoals de America Today en de Primark. Wanneer u nog een paar kleine minuutjes verder loopt komt u ook andere bekende winkels tegen zoals de H&M, ZARA, de Bijenkorf en nog veel meer. Wilt u aan het einde van de dag even gezellig dineren? Dan kunt u ervoor kiezen naar het Hofhouse te gaan en vervolgens in maar liefst 4 minuutjes terug te lopen naar uw auto! Lijkt deze parkeergarage u iets? Reserveer dan gauw een plekje, want bij ons betaalt u geen boekingskosten. Voor verdere vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Voordelen

Overdekt
24/7 geopend
Centraal

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

15 minuten

Locatie parkeerterrein

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag