PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Den Haag Centraal

Bij de parkeergarage Den Haag Centraal, direct naast het centraal station van Den Haag,  parkeert u goedkoop en nabij. Deze parkeergarage ligt op slechts op zo'n 12 minuten lopen van het centrum van Den Haag en in de buurt van leuke bezienswaardigheden. Ook is de garage 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend, wat bekent dat je flexibel je verblijf kunt plannen. 

Adres
Zwarteweg 60, 2511VS, Den Haag

Handig om te weten

De locatie waarop de parkeergarage zich bevindt, heeft geen straatnummer, maar bevindt zich precies onder het viaduct aan de Zwarteweg bij het gebouw ‘Terminal Noord’. Dit is via de navigatie te vinden door te zoeken op Zwarteweg 60. Op deze manier is de locatie alsnog gemakkelijk te bereiken. Het parkeerterrein is deels open en deels gesloten en heeft een 2.00 meter hoge doorrijhoogte. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat parkeren alleen is toegestaan bij plaatsen zonder bordjes. Ook is de parkeergarage Den Haag Centraal toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Leuke bezienswaardigheden op loopafstand

Wanneer je een dagje naar Den Haag gaat is er een aantal bezienswaardigheden die niet aan je trip mogen ontbreken. Het meest gunstige is dan wanneer je je auto kwijt kunt om vervolgens te voet de bezichtigingen te starten. De parkeergarage Den Haag Centraal ligt hiervoor erg gunstig gelegen. Zo is het bijvoorbeeld slechts 10 minuten lopen naar het Binnenhof, het Mauritshuis, Pathé en zelfs de Primark bevindt zich op loopafstand. Indien u nu bij ons reserveert ontvangt u een bevestigingsmail. Heeft u deze mail niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Spuimarkt 0.48 km

Binnenhof 0.66 km

Malieveld 0.67 km

Passage 0.78 km

Madurodam 0.89 km

Familiepark Drievliet 0.89 km

Paleis Noordeinde 1.17 km

Panorama Mesdag 1.49 km

HMC Weseinde 1.5 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.5 km

Haagse Bos 1.68 km

Vredespaleis 2.04 km

Paleis Huis ten Bosch 2.04 km

Scheveningse Bosjes 2.6 km

Zuiderpark 3.68 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken