PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Grote Markt

Bij Parkeergarage Grote Markt parkeert u ontzettend centraal in het hartje van Den Haag. Te voet bezoekt u alle leuke winkels voor een gezellig shopdagje. U kunt uw dag heerlijk afsluiten door een hapje te gaan eten bij restaurant Seoul Garden. Binnen enkel 2 minuten bent u vanaf hier alweer terug bij uw auto.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Kalvermarkt 32G, 2511CB, Den Haag

Een dagje winkelen in Den Haag

Vanaf parkeergarage Grote Markt zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw dag invulling te geven. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een lekker ontspannen dagje te gaan winkelen. De Primark en vele andere winkelketens bevinden zich op slechts 4 minuten loopafstand. Dit betekent dat u niet veel tijd verspilt aan de tocht naar de winkels toe. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw gang gaan, zonder enige tijdsdruk die u wel zou ervaren wanneer alles een stuk verder lopen is of wanneer u afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Op 6 minuten parkeerafstand van het Binnenhof

Natuurlijk kunt u vanaf de parkeergarage nog veel meer plekken bezoeken behalve winkels. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in het Binnenhof, dan loopt u hier in maar liefst 6 minuten al naartoe. Ook het standbeeld van Willem van Oranje is iets moois om te bezoeken wanneer u houdt van geschiedenis en cultuur. Deze heeft u binnen 4 minuutjes lopen al bereikt. Het koninklijke Schouwburg en diverse musea zijn ook te voet te bereiken in maximaal 9 minuten. Denk aan het Museum de Gevangenpoort en Meermanno. Al met al kunt u vanaf deze parkeergarage een ontzettend leuke dag erop uittrekken. Lijkt het u wat? Reserveer dan snel, eenvoudig en voordelig een parkeerplek bij ons! Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Spuimarkt 0.18 km

Binnenhof 0.31 km

Passage 0.37 km

Familiepark Drievliet 0.52 km

Madurodam 0.52 km

Malieveld 0.78 km

Paleis Noordeinde 0.83 km

HMC Weseinde 1.09 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.09 km

Panorama Mesdag 1.19 km

Vredespaleis 1.73 km

Haagse Bos 1.99 km

Scheveningse Bosjes 2.35 km

Paleis Huis ten Bosch 2.39 km

Zuiderpark 3.34 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken