De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Bij Parkeergarage Grote Markt parkeert u ontzettend centraal in het hartje van Den Haag. Te voet bezoekt u alle leuke winkels voor een gezellig shopdagje. U kunt uw dag heerlijk afsluiten door een hapje te gaan eten bij restaurant Seoul Garden. Binnen enkel 2 minuutjes bent u vanaf hier alweer terug bij uw auto.

Een dagje winkelen

Vanaf parkeergarage Grote Markt zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw dag invulling te geven. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een lekker ontspannen dagje te gaan winkelen. De Primark en vele andere winkelketens bevinden zich op slechts 4 minuten loopafstand. Dit betekent dat u niet veel tijd verspilt aan de tocht naar de winkels toe. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw gang gaan, zonder enige tijdsdruk die u wel zou ervaren wanneer alles een stuk verder lopen is of wanneer u afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Cultuur snuiven

Natuurlijk kunt u vanaf de parkeergarage nog veel meer plekken bezoeken behalve winkels. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in het Binnenhof, dan loopt u hier in maar liefst 6 minuten al naartoe. Ook het standbeeld van Willem van Oranje is iets moois om te bezoeken wanneer u houdt van geschiedenis en cultuur. Deze heeft u binnen 4 minuutjes lopen al bereikt. Het koninklijke Schouwburg en diverse musea zijn ook te voet te bereiken in maximaal 9 minuten. Denk aan het Museum de Gevangenpoort en Meermanno. Al met al kunt u vanaf deze parkeergarage een ontzettend leuk  dagje erop uittrekken. Lijkt het u wat? Reserveer dan snel, eenvoudig en voordelig een plekje bij ons! Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Voordelen

Overdekt
24/7 geopend
Oplaadpunten aanwezig
Service corner aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 1.95 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

8 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Kalvermarkt 32G
2511 CB Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag