PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Haagse Markt

Wilt u voordelig en erg dicht bij het centrum van Den Haag parkeren? Dan is parkeergarage Haagse Mart iets voor u. U bent op enkel een klein kwartiertje lopen verwijderd van het centrum de mooie bezienswaardigheden van Den Haag! Dit is ideaal wanneer u een dagje vol leuke activiteiten heeft gepland.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Loopafstand van vliegveld

Adres
De Heemstraat 301, 2525ET, Den Haag

Voordelig parkeren in Den Haag

Parkeren in Den Haag kan soms nogal prijzig zijn, vooral wanneer u een plekje heeft midden in het centrum. Aangezien u niet het in hartje van Den Haag geparkeerd staat, zijn de parkeertarieven bij parkeergarage Haagse Mart een stuk lager. Dit is vooral erg voordelig wanneer u een uitje heeft gepland welke vol zit met het bezoeken van diverse trekpleisters. Doordat dit soort uitjes vaak op zichzelf al best prijzig zijn, is het natuurlijk erg fijn een wat goedkopere parkeerplek te hebben. Gelukkig is dit mogelijk op deze parkeerlocatie.

Te voet verder vanaf parkeergarage

Het feit dat de parkeergarage zich niet in het hartje van Den Haag bevindt, betekent niet dat het centrum te voet onbereikbaar is. Binnen 15 minuten lopen bent nu namelijk al in het centrum van Den Haag. Onderweg komt u ook nog eens voorbij de gezellige en wat minder bekende plekjes. Denk bijvoorbeeld aan het gezellige buurt café de Market Place. Ook de Haagse markt heeft u in slechts 5 minuutjes al bereikt. Het kan leuk zijn om ook hier even rond te kijken voor of na de verdere dagplanning. Lijk parkeergarage Haagse Mart u iets? Twijfel dan niet en reserveer direct een plekje bij ons, want vol is vol. Na uw reservering zult u een bevestigingsmail ontvangen waarin verdere informatie staat. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht of een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

HMC Weseinde 1.27 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.27 km

Zuiderpark 1.42 km

Passage 1.71 km

Spuimarkt 1.8 km

Familiepark Drievliet 1.91 km

Madurodam 1.91 km

Binnenhof 1.96 km

Paleis Noordeinde 2 km

Panorama Mesdag 2.29 km

Vredespaleis 2.52 km

Malieveld 2.69 km

Scheveningse Bosjes 3.28 km

Mauritshuis 3.38 km

Haagse Bos 3.93 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken