PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeerterrein Hollands Spoor

Parkeerterrein Hollands Spoor voldoet niet geheel aan de eisen van parkeren in het hartje van Den Haag. Het terrein ligt namelijk op 19 minuten loopafstand verwijderd van het centrum. Desalniettemin, is dit een erg goede optie om uw auto te parkeren. De wandelroute naar het centrum toe biedt namelijk mooie gelegenheden om Den Haag vanuit een ander perspectief te bekijken! Bovendien parkeert u een stuk goedkoper.

  • Geen hoogte restricties

Adres
Trekvlietplein, 2516AZ, Den Haag

Voordelig parkeren in Den Haag

Dat het parkeerterrein iets verder van het centrum gelegen is, heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. De parkeertarieven liggen namelijk een aanzienlijk stuk lager. Wanneer u midden in het centrum van Den Haag een parkeerlocatie vindt, betaalt u hier vaak ook meer voor. Meestal bestaat een trip naar een bruisende stad als Den Haag al uit veel activiteiten. Deze zullen hoogstwaarschijnlijk ook niet gratis zijn. Daarom is het vanzelfsprekend dat u het liefst de parkeerkosten zo laag mogelijk wilt houden. Het enige wat u hier mee verliest zijn 10 minuten extra looptijd. Daarnaast wandelt u onderweg naar het centrum toe ook nog langs de mooie grachten van Den Haag. 

Rustig parkeren

Het feit dat parkeerterrein Hollands Spoor zich niet in het centrum bevindt, betekent natuurlijk ook dat de drukte hiervan niet aanwezig is. Dit is vooral erg handig wanneer uw dag planning zo vol is en druk, dat u geen behoefte heeft aan rondjes rijden in parkeergarages. Daarnaast is dit parkeerterrein ook relatief klein met haar 20 parkeerplekken. Houdt u van rust en wilt u besparen op parkeerkosten? Dan doet u er verstandig aan vooraf een plekje te reserveren. Dit doet u bij ons zonder boekingskosten en 100% betrouwbaar! Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Spuimarkt 0.95 km

Passage 1.33 km

Binnenhof 1.38 km

Madurodam 1.57 km

Familiepark Drievliet 1.57 km

Malieveld 1.58 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.86 km

HMC Weseinde 1.86 km

Paleis Noordeinde 1.88 km

Panorama Mesdag 2.25 km

Haagse Bos 2.32 km

Paleis Huis ten Bosch 2.59 km

Vredespaleis 2.78 km

Scheveningse Bosjes 3.42 km

Zuiderpark 3.46 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken