De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Buiten

€90,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeerterrein Hollands Spoor voldoet niet geheel aan de eisen van parkeren in het hartje van Den Haag. Het terrein ligt namelijk op 19 minuten loopafstand verwijderd van het centrum. Desalniettemin, is dit een erg goede optie om uw auto te parkeren. De wandelroute naar het centrum toe biedt namelijk mooie gelegenheden om Den Haag vanuit een ander perspectief te bekijken! Bovendien parkeert u een stuk goedkoper.

Voordelig parkeren

Dat het parkeerterrein iets verder van het centrum gelegen is, heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. De parkeertarieven liggen namelijk een aanzienlijk stuk lager. Wanneer u midden in het centrum van Den Haag een parkeerlocatie vindt, betaalt u hier vaak ook meer voor. Meestal bestaat een trip naar een bruisende stad als Den Haag al uit veel activiteiten. Deze zullen hoogstwaarschijnlijk ook niet gratis zijn. Daarom is het vanzelfsprekend dat u het liefst de parkeerkosten zo laag mogelijk wilt houden. Het enige wat u hier mee verliest zijn 10 minuten extra looptijd. Daarnaast wandelt u onderweg naar het centrum toe ook nog langs de mooie grachten van Den Haag.

Rustig parkeren

Het feit dat parkeerterrein Hollands Spoor zich niet in het centrum bevindt, betekent natuurlijk ook dat de drukte hiervan niet aanwezig is. Dit is vooral erg handig wanneer uw dag planning zo vol is en druk, dat u geen behoefte heeft aan rondjes rijden in parkeergarages. Daarnaast is dit parkeerterrein ook relatief klein met haar 20 parkeerplekken. Houdt u van rust en wilt u besparen op parkeerkosten? Dan doet u er verstandig aan vooraf een plekje te reserveren. Dit doet u bij ons zonder boekingskosten en 100% betrouwbaar! Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Voordelen

24/7 geopend
Rolstoel vriendelijk
Geen limiet aan de doorrijhoogte

Nadelen

Niet overdekt
Geen oplaadpunt aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

18 minuten

Locatie parkeerterrein

Trekvlietplein
2516 AZ Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag