PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Lange Voorhout

Parkeergarage Lange Voorhout ligt op slechts een paar minuten lopen van het Centrum van Den Haag. Hier parkeert u dus in het hartje van Den Haag. Met alles op loopafstand wordt u in staat gesteld veel mooie bezienswaardigheden in één dag te bezoeken. Binnen 15 minuten heeft u het centrum namelijk al bereikt! 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Loopafstand van vliegveld

Adres
Kazernestraat 15, 2514CR, Den Haag

Veel zien op één dag

Samen met nog een aantal andere parkeerlocaties, is parkeergarage Lange Voorhout ontzettend centraal gelegen. Als u een dag heeft waarbij veel op de planning staat, kan dit erg handig zijn. U bent namelijk het minimale aan reistijd kwijt. Binnen maar liefst 10 kleine minuutjes lopen bevindt u zich al bij het wel bekende Mauritshuis. Hier vlakbij zijn ook het Binnenhof en het Museum de Gevangenpoort te vinden. Zo heeft u in drie vliegen in een klap gevangen en bent u maar zo'n 10 minuten reistijd verloren geweest. 

Veel variatie mogelijk aan bezienswaardigheden in Den Haag

Naast het culturele gedeelte, is het natuurlijk ook mogelijk luchtigere dingen te doen. Dit kan ook mooi afgewisseld worden. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen te beginnen met een klein rondje winkelen. Vanaf parkeergarage Lange Voorhout wandelt u in maar liefst 11 minuutjes naar de straat waarin alle winkels te vinden zijn. Hier vindt u ook de Bijenkorf, wat misschien al genoeg 'winkel' is op een drukke dag. Op weg naar de auto toe, kunt u dan uw tassen vol nieuwe spullen droppen. Vervolgens wandelt u vanaf de garage in een kleine 5 minuten al naar Escher in Het Paleis. Hier kunt u dan uw dag afsluiten met ontzettend mooie kunst en een lekker kopje thee met gebak.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Madurodam 0.34 km

Familiepark Drievliet 0.34 km

Paleis Noordeinde 0.35 km

Binnenhof 0.41 km

Panorama Mesdag 0.55 km

Passage 0.6 km

Malieveld 0.68 km

Spuimarkt 0.84 km

HMC Weseinde 1.06 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.06 km

Vredespaleis 1.1 km

Scheveningse Bosjes 1.67 km

Haagse Bos 1.97 km

Paleis Huis ten Bosch 2.4 km

Zuiderpark 3.53 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken