PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Leidschenhof

Wilt u ontzettend goedkoop parkeren in Den Haag? Dan bent u bij Parkeergarage Leidschenhof aan het juiste adres. Hier parkeert u namelijk een aanzienlijk stuk goedkoper dan in het centrum van Den Haag. Het feit dat u een stukje verwijderd bent van het centrum, betekent echter niet dat u veel moeite hoeft te doen dit te bereiken. De parkeervoorziening bevindt zich namelijk nabij een tram- en busverbinding. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Loopafstand van vliegveld

Adres
Emmy Belinfantedreef 66, 2492JV, Den Haag

Over de parkeergarage aan het Leidschenhof

Deze parkeergarage bevindt zich in de wijk Leidschenveen en maakt deel uit van een multifunctioneel nieuwbouwcomplex. Het complex bestaat uit woningen en zorggerelateerde voorzieningen, waaronder een sporthal. De garage is gelegen naast het winkelcentrum 't Hoge Veen. Dit winkelcentrum bevat winkels zoals de Albert Heijn, Blokker en Bruna. Al deze voorzieningen zijn te voet binnen enkele minuutjes te bereiken. Wanneer u dus in Den Haag bent en enkel nog wat kleine dingetjes moet halen, is dit een ideale parkeerlocatie in Den Haag.

Tram- en busverbinding vanaf parkeergarage Den Haag

Maar niet alleen voor de kleine dingetjes is deze parkeergarage geschikt. Het biedt namelijk ook opties om naar het centrum vervoerd te worden. Dit kan door middel van de tramverbinding of de busverbinding. Binnen 25 minuten kunt u het centrum al hebben bereikt. Wanneer u liever minder betaalt en er dan maar 10 minuten langer over doet om te arriveren, is deze parkeergarage erg raadzaam. Bent u er over uit en wilt u gebruik maken van deze parkeervoorziening? Reserveer dan gauw een plekje bij ons. Dit doet u snel, gemakkelijk, betrouwbaar en zonder boekingskosten! Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Camerabewaking

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

ADO Den Haag Stadion 1.48 km

Paleis Huis ten Bosch 5.37 km

Haagse Bos 5.61 km

Spuimarkt 6.12 km

Malieveld 6.19 km

Binnenhof 6.46 km

Passage 6.5 km

Madurodam 6.68 km

Familiepark Drievliet 6.68 km

Paleis Noordeinde 6.98 km

HMC Weseinde 7.11 km

Haaglanden Medisch Centrum 7.11 km

Panorama Mesdag 7.28 km

Vredespaleis 7.84 km

Zuiderpark 8.2 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken