PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Leyweg 1

Goedkoop parkeren in Den Haag en vervolgens met de bus naar het centrum kan bij parkeergarage Leyweg 1. Vanwege de afstand van het centrum liggen de parkeertarieven hier een stuk lager dan in het hartje van Den Haag. Toch kunt u met de bus alweer vrij snel het centrum hebben bereikt. Binnen maar liefst 20 minuutjes bent u namelijk al op locatie.

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Leyweg 791, 2545GM, Den Haag

Voordelig en rustig parkeren Den Haag

Aangezien u niet midden in het centrum van Den Haag parkeert betaalt u ook aanzienlijk lagere parkeertarieven. U bent dan wel verder verwijderd van het centrum, maar deze heeft u erg gemakkelijk met het openbaar vervoer binnen no time weer bereikt. Daarnaast ervaart u de parkeerdrukte niet, die u normaal gesproken vaak wel heeft bij parkeerlocaties die zich midden in het centrum bevinden. Parkeergarage Leyweg 1 is met haar 650 plekken ook nog eens ontzettend ruim waardoor u nooit chaos zult ervaren.

Diverse parken bezoeken

U kunt er dus voor kiezen vanaf de garage naar het centrum te gaan. Maar u kunt ook besluiten een dagje te genieten van de mooie natuur. Bijna naast de garage bevindt zich het Melis Stokepark. Dit is een relatief klein parkje met wat speelgelegenheid voor kinderen. Wanneer u echt een groot park wilt bezoeken, met eetgelegenheden en een zwembad, kunt u naar Zuiderpark wandelen. Na een mooie wandeltocht van 18 kleine minuten bent u al op locatie. Hier kunt u genieten van de mooie en natuur en 100% tot rust komen. Dit kan eventueel ook nog na een leuk dagje in het centrum te hebben gehad.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Zuiderpark 0.91 km

Mauritshuis 1.08 km

HMC Weseinde 3.32 km

Haaglanden Medisch Centrum 3.32 km

Passage 3.95 km

Paleis Noordeinde 4.08 km

Familiepark Drievliet 4.08 km

Madurodam 4.08 km

Spuimarkt 4.11 km

Binnenhof 4.19 km

Vredespaleis 4.22 km

Panorama Mesdag 4.24 km

Scheveningse Bosjes 4.86 km

Malieveld 4.94 km

Haagse Bos 6.22 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken