PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Leyweg 2

Waarschijnlijk wilt u het liefst goedkoop en in het hartje van Den Haag parkeren. Nu is deze combinatie niet erg vaak in realiteit aanwezig. Gelukkig bieden andere parkeerlocaties ook goede opties. Zo kunt u bij parkeergarage Leyweg 2 tegen erg lage parkeertarieven uw auto parkeren en toch in maar liefst 20 minuten in het centrum zijn. Dit kan, omdat er op enkel 2 minuten loopafstand vanaf de garage een bushalte te vinden is.

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Hengelolaan 170, 2545JS, Den Haag

P+R Terrein - met de bus verder richting Den Haag

Het feit dat u dus relatief snel in het centrum kunt zijn en ook nog eens een stuk voordeliger uitkomt, maakt het die minuten extra reistijd wellicht ook wel waard. U wordt namelijk binnen 17 minuten met de bus op een erg centraal punt in Den Haag afgezet. Vanaf hier wandelt u in zo'n 3 minuutjes naar het centrum. In het centrum zijn allerlei leuke en bekende winkels te vinden waaronder de H&M, de Bijenkorf, de Primark en nog veel meer. Wilt u toch meer de culturele plekjes van Den Haag zien, dan wandelt u ietsje langer naar de locaties toe. Het Binnenhof heeft u bijvoorbeeld al in 8 minuten wandelen vanaf de bushalte bereikt.

Winkelcentrum Leyweg

U kunt er ook voor kiezen het winkel gedeelte van uw dag door te brengen in het winkelcentrum Leyweg. Deze bevindt zich op enkel 7 minuten loopafstand vanaf parkeergarage Leyweg 2. Hier vindt u vele diverse winkels, van mode tot beauty en telecom. Wanneer u klaar bent in het winkelcentrum, kunt u er voor kiezen naar het Zuiderpark te gaan. Hier kunt u lekker tot rust komen, genieten van de omgeving en een heerlijk hapje eten. Binnen slechts 7 minuten vanaf de parkeergarage loopt u het park al binnen. Lijkt dit u iets? Reserveer dan gauw uw plekje bij ons, want vol is vol. Mocht het toch vol zitten, dan kunt u altijd bij Parkeergarage Leyweg 1 kijken of daar nog plek beschikbaar is. Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen!

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Kentekenherkenning

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Mauritshuis 0.31 km

Zuiderpark 1.71 km

HMC Weseinde 4.12 km

Haaglanden Medisch Centrum 4.12 km

Passage 4.76 km

Paleis Noordeinde 4.87 km

Familiepark Drievliet 4.89 km

Madurodam 4.89 km

Spuimarkt 4.92 km

Vredespaleis 4.98 km

Binnenhof 5 km

Panorama Mesdag 5.03 km

Scheveningse Bosjes 5.59 km

Malieveld 5.75 km

Strand Scheveningen 6.92 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken