PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Lutherse Burgwal

Ontzettend nabij het centrum van Den Haag parkeren? Dan bent u bij parkeergarage Lutherse Burgwal aan het juiste adres. Hier parkeert u op maar liefst 7 minuten lopen van het centrum vandaan. Op uw gemakje kunt u zo uw hele dag vol leuke dingen plannen zonder veel tijd kwijt te zijn aan reizen. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Lutherse Burgwal 25, 2512CB, Den Haag

Shoppen in Den Haag

Voor een dagje winkelen parkeert u uw auto bij parkeergarage Lutherse Burgwal ideaal. Binnen slechts 4 minuten bent u namelijk al bij één van de grootste winkelketens, namelijk de Bijenkorf. Hier verderop vindt u ook de H&M, ZARA en de Primark. Al met al zijn er dus genoeg winkels te bezoeken en verliest u geen kostbare tijd aan het hier naartoe lopen. Zo kunt u met een gerust hart gaan winkelen zonder rekening te hoeven houden met eventuele reistijd terug naar de auto. Rondom alle winkelketens bevinden zich ook ontzettend veel leuke en lekkere eettentjes. Dit zou een prima afsluiter van uw dag kunnen zijn. Na een lange dag winkelen en een heerlijk hapje eten bij restaurant Zebedeus wandelt u rustig in 4 minuutjes terug naar uw auto. 

Cultuur en historie van Den Haag

Het welbekende Spinozahuis is de moeite waard om te bezoeken wanneer u in Den Haag bent. Dit kan gelukkig erg makkelijk vanaf deze parkeergarage. U loopt al in 4 minuten naar het gebouw toe. Ook het Binnenhof, het Mauritshuis en Museum de Gevangenpoort zijn ontzettend mooie bezienswaardigheden van Den Haag. Deze heeft u ook alle in 10 minuten lopen al bereikt. Zowel voor de commerciële als de culturele als de historische trekpleisters biedt deze parkeerplaats een super startpunt. Heeft u nog vragen over onze website of reservaties? Neem dan eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen!

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passage 0.35 km

Spuimarkt 0.52 km

HMC Weseinde 0.58 km

Haaglanden Medisch Centrum 0.58 km

Familiepark Drievliet 0.6 km

Madurodam 0.6 km

Binnenhof 0.6 km

Paleis Noordeinde 0.82 km

Panorama Mesdag 1.2 km

Malieveld 1.33 km

Vredespaleis 1.64 km

Scheveningse Bosjes 2.37 km

Haagse Bos 2.59 km

Zuiderpark 2.74 km

Paleis Huis ten Bosch 2.99 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken