PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Museumkwartier

Centraal en op loopafstand parkeren in Den Haag kan bij Parkeergarage Museumkwartier. Voor een divers dagje Den Haag is dit de ideale garage. Deze bevindt zich namelijk midden in het historische Museumkwartier. U parkeert hier zowel nabij de historische en culturele faciliteiten die Den Haag biedt, als de bekende winkelketens. 

 • Overdekte parkeerplaats
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's

Adres
Korte Voorhout 2, 2511 EK, Den Haag

Veel mogelijkheden voor een dagje uit

Wilt u Escher in het Paleis bezoeken? Dan kunt u hier binnen 2 minuten lopen vanaf parkeergarage Museumkwartier al zijn. Ook voor een bezoekje aan het Mauritshuis, het Haags Historisch Museum, de Koninklijke Schouwburg, het Binnenhof en Museum Bredius, is deze garage een perfect startpunt. Met alles op zo'n 3 minuten loopafstand kunt u van veel mogelijkheden gebruik maken. Vanuit de parkeergarage kunt u ook erg snel een bezoek brengen aan de leuke restaurants en winkels van Den Haag. Zo is er dus ook op commercieel gebied veel te bereiken. Binnen slechts 5 minuten lopen bevindt u zich al in één van de oudste en bekendste straten van de binnenstad van Den Haag. Namelijk, de Denneweg, welke wordt gekenmerkt door de vele leuke winkels, galeries en restaurants.

Praktische parkeergarage in Den Haag

Wanneer u parkeert bij parkeergarage Museumkwartier zal het u aan weinig ontbreken. Het is namelijk een erg luxe garage die over veel moderne faciliteiten beschikt. Denk bijvoorbeeld aan kentekenherkenning en parkeergeleidingssysteem. Dit vergemakkelijkt het hele parkeerproces een stuk. Verder bevinden zich in de garage ook toiletten, liften en elektronische oplaadpunten. Bent u dus op zoek naar een parkeergarage waar u vol gemak kunt parkeren én nabij vele faciliteiten in Den Haag zit? Dan is parkeergarage Museumkwartier iets voor u. Reserveer snel een plekje zonder boekingskosten bij ons en ontvang een bevestigingsmail met verder informatie. Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Bekijk tevens onze hoe werkt het pagina.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation
 • Toegankelijk voor gehandicapten
 • Kentekenherkenning

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Binnenhof 0.37 km

Malieveld 0.38 km

Familiepark Drievliet 0.5 km

Madurodam 0.5 km

Passage 0.62 km

Spuimarkt 0.67 km

Paleis Noordeinde 0.69 km

Panorama Mesdag 0.93 km

HMC Weseinde 1.28 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.28 km

Vredespaleis 1.48 km

Haagse Bos 1.69 km

Scheveningse Bosjes 2 km

Paleis Huis ten Bosch 2.12 km

Zuiderpark 3.69 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken