De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Centraal en op loopafstand parkeren in Den Haag kan bij parkeergarage Museumkwartier. Voor een divers dagje Den Haag is dit de ideale garage. Deze bevindt zich namelijk midden in het historische Museumkwartier. U parkeert hier zowel nabij de historische en culturele faciliteiten die Den Haag biedt, als de bekende winkelketens.

Veel mogelijkheden voor een dagje uit

Wilt u Escher in het Paleis bezoeken? Dan kunt u hier binnen 2 minuten lopen vanaf parkeergarage Museumkwartier al zijn. Ook voor een bezoekje aan het Mauritshuis, het Haags Historisch Museum, de Koninklijke Schouwburg, het Binnenhof en Museum Bredius, is deze garage een perfect startpunt. Met alles op zo’n 3 minuten loopafstand kunt u van veel mogelijkheden gebruik maken. Vanuit de parkeergarage kunt u ook erg snel een bezoek brengen aan de leuke restaurants en winkels van Den Haag. Zo is er dus ook op commercieel gebied veel te bereiken. Binnen slechts 5 minuten lopen bevindt u zich al in één van de oudste en bekendste straten van de binnenstad van Den Haag. Namelijk, de Denneweg, welke wordt gekenmerkt door de vele leuke winkels, galeries en restaurants.

Praktische garage

Wanneer u parkeert bij parkeergarage Museumkwartier zal het u aan weinig ontbreken. Het is namelijk een erg luxe garage die over veel moderne faciliteiten beschikt. Denk bijvoorbeeld aan kentekenherkenning en parkeergeleidingssysteem. Dit vergemakkelijkt het hele parkeerproces een stuk. Verder bevinden zich in de garage ook toiletten, liften en elektronische oplaadpunten. Bent u dus op zoek naar een parkeergarage waar u vol gemak kunt parkeren én nabij vele faciliteiten in Den Haag zit? Dan is parkeergarage Museumkwartier iets voor u. Reserveer snel een plekje zonder boekingskosten bij ons en ontvang een bevestigingsmail met verder informatie. Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voordelen

Overdekt
24/7 geopend
Oplaadpunten aanwezig
Lift aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 2.10 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

20 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Korte Voorhout 2P
2511 EK Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag