PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Paviljoensgracht

Parkeren in het hartje van Den Haag doet u bij parkeergarage Paviljoensgracht. Met het centrum op enkel 6 minuten lopen verwijderd van de parkeergarage, bent u binnen no time op alle mooie plekken van Den Haag te vinden. Voor een dagindeling waarbij veel verschillende dingen op de planning staan is dit ideaal. 

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Herderstraat 4, 2512CV, Den Haag

Cultuur snuiven of winkelen in Den Haag

Wanneer u bij deze garage uw auto parkeert kunt u te voet uw trip voortzetten. Staan er bijvoorbeeld musea op de lijst, dan wandelt u hier in maar liefst 9 minuten naartoe. In deze tijd heeft u het bekende Museum de Gevangenpoort namelijk bereikt. Ook het Binnenhof is iets wat vaak niet op het lijstje ontbreekt wanneer Den Haag wordt bezocht. Hier bent u vanaf de garage al binnen 10 minuten. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar shoppen, of eventueel beide, dan is dit ook mogelijk. Binnen maar liefst 5 minuten bevindt u zich namelijk al bij alle bekende winkelketens. Ideaal wanneer u tussendoor uw tassen in de auto wilt droppen!

Handig om te weten voor het parkeren

Er is bij deze parkeergarage wel een ding waarmee rekening moet worden gehouden. Vele parkeerlocaties in het centrum van Den Haag zijn redelijk prijzig, maar zijn dan ook 24/7 geopend. Parkeergarage Paviljoensgracht heeft beperkte openingstijden. Dit betekent dat tijdens kantoortijden de garage niet gebruikt mag worden. Op werkdagen moet u er dus voor zorgen dat uw auto hier tussen 08:00 en 17:00 uur weer weggehaald is. In het gehele weekend kunt u hier wel parkeren. Ook is het zo dat deze garage dan een stukje goedkoper is dan de meeste garages in het centrum van Den Haag. Bent u geïnteresseerd in deze garage? Reserveer dan alvast uw plekje bij ons en wees ervan verzekerd dat alles goed gaat.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passage 0.4 km

Spuimarkt 0.53 km

HMC Weseinde 0.6 km

Haaglanden Medisch Centrum 0.6 km

Binnenhof 0.65 km

Familiepark Drievliet 0.65 km

Madurodam 0.65 km

Paleis Noordeinde 0.87 km

Panorama Mesdag 1.25 km

Malieveld 1.37 km

Vredespaleis 1.69 km

Scheveningse Bosjes 2.42 km

Haagse Bos 2.63 km

Zuiderpark 2.7 km

Paleis Huis ten Bosch 3.02 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken