De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€90,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeren in het hartje van Den Haag doet u bij parkeergarage Paviljoensgracht. Met het centrum op enkel 6 minuten lopen verwijderd van de parkeergarage, bent u binnen no time op alle mooie plekken van Den Haag te vinden. Voor een dagindeling waarbij veel verschillende dingen op de planning staan is dit ideaal.

Cultuur snuiven of winkelen

Wanneer u bij deze garage uw auto parkeert kunt u te voet uw trip voortzetten. Staan er bijvoorbeeld musea op de lijst, dan wandelt u hier in maar liefst 9 minuten naartoe. In deze tijd heeft u het bekende Museum de Gevangenpoort namelijk bereikt. Ook het Binnenhof is iets wat vaak niet op het lijstje ontbreekt wanneer Den Haag wordt bezocht. Hier bent u vanaf de garage al binnen 10 minuten. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar shoppen, of eventueel beide, dan is dit ook mogelijk. Binnen maar liefst 5 minuten bevindt u zich namelijk al bij alle bekende winkelketens. Ideaal wanneer u tussendoor uw tassen in de auto wilt droppen!

Handig om te weten

Er is bij deze parkeergarage wel een ding waarmee rekening moet worden gehouden. Vele parkeerlocaties in het centrum van Den Haag zijn redelijk prijzig, maar zijn dan ook 24/7 geopend. Parkeergarage Paviljoensgracht heeft beperkte openingstijden. Dit betekent dat tijdens kantoortijden de garage niet gebruikt mag worden. Op werkdagen moet u er dus voor zorgen dat uw auto hier tussen 08:00 en 17:00 uur weer weggehaald is. In het gehele weekend kunt u hier wel parkeren. Ook is het zo dat deze garage dan een stukje goedkoper is dan de meeste garages in het centrum van Den Haag. Bent u geïnteresseerd in deze garage? Reserveer dan alvast uw plekje bij ons en wees ervan verzekerd dat alles goed gaat.

Voordelen

Overdekt
Rolstoel vriendelijk
Toegangsdeur aanwezig

Nadelen

Beperkte openingstijden
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

6 minuten

Locatie parkeerterrein

Herderstraat 4
2512 CV Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag