PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Rijnstraat

Gaat u een dagje naar Den Haag en wilt u graag alles op loopafstand bezoeken? Dan is parkeergarage Rijnstraat iets voor u. Met het centrum op enkel 8 minuten loopafstand is alles binnen handbereik en staat u erg centraal geparkeerd. Ideaal voor een diverse planning!

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Rijnstraat 8, 2515XP, Den Haag

Naar het Binnenhof en meer

Het is bijna onmogelijk niet naar het Binnenhof te gaan wanneer u zich in Den Haag bevindt. Vanaf parkeergarage Rijnstraat is het gelukkig erg makkelijk het Binnenhof te bereiken. De inrit van parkeergarage Rijnstraat is gevestigd op de kruising tussen de Ammunitiehaven en de Oranjebuitensingel en gelegen onder het Prins Bernardviaduct. Vanaf hier loopt u in maar liefst 13 minuten naar het Binnenhof! U kunt ook direct het Mauritshuis meepakken welke maar 2 minuutjes lopen verderop zit. Of u kiest ervoor in 1 minuutje naar het bekende Hofkapel te gaan. Alles ligt op kleine afstanden verwijderd, waardoor ze makkelijk te bezoeken zijn, zonder veel tijd te verliezen. 

Shopgelegenheden

Had u een meer ontspannen trip in gedachten of hebben uw medereizigers het niet zo op historie en cultuur? Dan kunt u vanaf deze parkeerlocatie ook gemakkelijk alle leuke winkelketens in Den Haag bereiken. Binnen een klein kwartiertje bevindt u zich al bij de H&M, de ZARA, de Bijenkorf, Primark en veel meer! Ook restaurants en cafés zijn prima lopend te bereiken. Het eerste restaurant, Restaurant The LivingRoom is op slechts 9 minuten van de parkeergarage verwijderd. Lijkt deze garage u iets? Twijfel dan niet en reserveer alvast uw plekje bij ons. U doet dit zonder boekingskosten en geheel betrouwbaar. Mocht u vragen hebben, neem dan eens een kijkje tussen onze lijst van veelgestelde vragen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Malieveld 0.56 km

Spuimarkt 0.6 km

Binnenhof 0.71 km

Passage 0.86 km

Madurodam 0.93 km

Familiepark Drievliet 0.93 km

Paleis Noordeinde 1.2 km

Panorama Mesdag 1.48 km

Haagse Bos 1.54 km

HMC Weseinde 1.59 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.59 km

Paleis Huis ten Bosch 1.91 km

Vredespaleis 2.04 km

Scheveningse Bosjes 2.56 km

Zuiderpark 3.81 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken