De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Gaat u een dagje naar Den Haag en wilt u graag alles op loopafstand bezoeken? Dan is parkeergarage Rijnstraat iets voor u. Met het centrum op enkel 8 minuten loopafstand is alles binnen handbereik en staat u erg centraal geparkeerd. Ideaal voor een diverse planning!

Naar het Binnenhof en meer

Het is bijna onmogelijk niet naar het Binnenhof te gaan wanneer u zich in Den Haag bevindt. Vanaf parkeergarage Rijnstraat is het gelukkig erg makkelijk het Binnenhof te bereiken. De inrit van parkeergarage Rijnstraat is gevestigd op de kruising tussen de Ammunitiehaven en de Oranjebuitensingel en gelegen onder het Prins Bernardviaduct. Vanaf hier loopt u in maar liefst 13 minuten naar het Binnenhof! U kunt ook direct het Mauritshuis meepakken welke maar 2 minuutjes lopen verderop zit. Of u kiest ervoor in 1 minuutje naar het bekende Hofkapel te gaan. Alles ligt op kleine afstanden verwijderd, waardoor ze makkelijk te bezoeken zijn, zonder veel tijd te verliezen.

Shopgelegenheden

Had u een meer ontspannen trip in gedachten of hebben uw medereizigers het niet zo op historie en cultuur? Dan kunt u vanaf deze parkeerlocatie ook gemakkelijk alle leuke winkelketens bereiken. Binnen een klein kwartiertje bevindt u zich al bij de H&M, de ZARA, de Bijenkorf, Primark en veel meer! Ook restaurants en cafés zijn prima lopend te bereiken. Het eerste restaurant, Restaurant The LivingRoom is op slechts 9 minuten van de parkeergarage verwijderd. Lijkt deze garage u iets? Twijfel dan niet en reserveer alvast uw plekje bij ons. U doet dit zonder boekingskosten en geheel betrouwbaar. Mocht u vragen hebben, neem dan eens een kijkje tussen onze lijst van veelgestelde vragen!

Voordelen

Overdekt
24/7 geopend
Camerabewaking aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen oplaadpunt aanwezig
Geen lift aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

15 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Ammunitiehaven 825
2511 XZ Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag