PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Stadhuis

Met een parkeerplek naast het Stadhuis parkeert u midden in het centrum van Den Haag. Bij Parkeergarage Stadhuis is dit mogelijk. Deze garage bevindt zich namelijk op slechts 4 minuten loopafstand van het Stadhuis. Dit is ideaal wanneer u gepland heeft een bezoekje te brengen aan bezienswaardigheden zoals deze. Ook voor andere culturele en natuurlijk ook commerciële plekjes, is de ligging van deze garage ideaal. 

  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Spui 170, 2511DG, Den Haag

Cultuur en historie van Groningen

Wanneer u dus van plan bent kennis op te doen van de Nederlandse en vooral Haagse cultuur, kunt u op veel plekjes terecht. Een bezoekje aan het Haags Historisch Museum is bijna onmisbaar. Net als het Binnenhof, het Mauritshuis en Museumboot Hendrina Johanna. Deze laatste heeft u binnen enkel 5 minuutjes lopen al bereikt. De drie andere historische en culturele trekpleisters liggen ook op een erg korte afstand van de parkeergarage verwijderd. U hoeft maximaal 11 minuten te lopen het meest ver gelegen museum te bereiken. Al met al, slaagt u er vanaf deze parkeerplek in Den Haag goed in veel cultuur te snuiven in een korte tijd.

Een dagje shoppen in de stad

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u helemaal geen zin heeft in zo'n culturele dag. In dat geval biedt Parkeergarage Stadhuis ook heel veel andere opties om te voet te doen. Zoals een dagje winkelen. U wandelt in zo'n 5-10 minuten langs alle leuke en bekende winkelketens. Wilt u naar de Primark? Geen probleem. Ook deze bevindt zich binnen wandelbereik (5 minuten). Wilt u toch liever naar de Bijenkorf? Ook dat is geen enkel probleem. Vanaf de parkeergarage loopt u namelijk zo binnen maar liefst 8 minuutjes naar de Bijenkorf toe. Ideaal toch?

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Spuimarkt 0.04 km

Passage 0.35 km

Binnenhof 0.41 km

Familiepark Drievliet 0.58 km

Madurodam 0.58 km

Paleis Noordeinde 0.89 km

Malieveld 0.95 km

HMC Weseinde 1.02 km

Haaglanden Medisch Centrum 1.02 km

Panorama Mesdag 1.27 km

Vredespaleis 1.8 km

Haagse Bos 2.14 km

Scheveningse Bosjes 2.45 km

Paleis Huis ten Bosch 2.53 km

Zuiderpark 3.19 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken