De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€157,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Met een parkeerplek naast het Stadhuis parkeert u ontzettend centraal in Den Haag. Bij parkeergarage Stadhuis is dit mogelijk. Deze garage bevindt zich namelijk op slechts 4 minuten loopafstand van het Stadhuis. Dit is ideaal wanneer u gepland heeft een bezoekje te brengen aan bezienswaardigheden zoals deze. Ook voor andere culturele en natuurlijk ook commerciële plekjes, is de ligging van deze garage ideaal.

Cultuur en historie

Wanneer u dus van plan bent kennis op te doen van de Nederlandse en vooral Haagse cultuur, kunt u op veel plekjes terecht. Een bezoekje aan het Haags Historisch Museum is bijna onmisbaar. Net als het Binnenhof, het Mauritshuis en Museumboot Hendrina Johanna. Deze laatste heeft u binnen enkel 5 minuutjes lopen al bereikt. De drie andere historische en culturele trekpleisters liggen ook op een erg korte afstand van de parkeergarage verwijderd. U hoeft maximaal 11 minuten te lopen het meest ver gelegen museum te bereiken. Al met al, slaagt u er vanaf deze parkeerlocatie goed in veel cultuur te snuiven in een korte tijd.

Een dagje shoppen

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u helemaal geen zin heeft in zo’n culturele dag. In dat geval biedt parkeergarage Stadhuis ook heel veel andere opties om te voet te doen. Zoals een dagje winkelen. U wandelt in zo’n 5-10 minuten langs alle leuke en bekende winkelketens. Wilt u naar de Primark? Geen probleem. Ook deze bevindt zich binnen wandelbereik. In 5 minuutjes lopen heeft u de Primark al bereikt. Wilt u toch liever naar de Bijenkorf? Ook dat is geen enkel probleem. Vanaf de parkeergarage loopt u namelijk zo binnen maar liefst 8 minuutjes naar de Bijenkorf toe. Ideaal toch?

Voordelen

Overdekt
Centraal

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet 24/7 geopend

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

12 minuten

Locatie parkeerterrein

Schedeldoekshaven 90
2511 BT Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag