PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage 't Hoge Veen Leidschenveen

Wilt u voordelig parkeren in Den Haag? Dan bent u bij parkeergarage 't Hoge Veen Leidschenveen aan het juiste adres. Met het centraal station op enkel 1 minuut loopafstand, kunt u met het openbaar vervoer het centrum al binnen 11 minuten hebben bereikt. Ideaal wanneer u een drukke dagplanning heeft en niet ook nog eens veel geld kwijt wilt zijn aan parkeerkosten.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Loopafstand van vliegveld

Adres
Jaap Hoekdreef 30, 2492JS, Den Haag

Reizen met het OV in Den Haag

Het is vaak lastig een plekje te vinden het drukke centrum van Den Haag. Ook is het zo dat de parkeertarieven in het centrum vaak nogal hoog oplopen. Het is daarom helemaal geen gek idee om iets meer uit het centrum uw auto te parkeren. Bij parkeergarage 't Hoge Veen Leidschenveen parkeert u namelijk een flink stukje uit het centrum, maar betaalt u wel een aanzienlijk stuk minder parkeerkosten. Het grote voordeel aan deze garage is dat het centraal station zich op enkel 1 minuutje loopafstand van de garage bevindt. Wanneer u de tram naar het centrum neemt, bent u binnen maar liefst 11 minuten al op locatie.

Te voet verder vanaf parkeergarage

Aangezien u met de tram op een vrij centraal punt wordt afgezet, kunt u veel variatie aanbrengen in uw dagplanning. Omdat vrijwel alles lopend te bereiken is, kan iedereen er plezier aan beleven. Zo is er een aantal musea dat zich op maximaal 10 minuten loopafstand bevindt. Het Haags Historisch museum is hier één van. Ook het Binnenhof is de moeite waard om te bezoeken. Hier bent u al in 8 minuutjes lopen. Tot slot zijn er ook nog heel wat winkelketens die u binnen maar liefst 3 minuten lopen al heeft bereikt. Lijkt deze parkeergarage u iets? Reserveer dan uw plekje bij ons. Mocht u vragen hebben, dan mag u ons altijd contacteren!

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

ADO Den Haag Stadion 1.37 km

Paleis Huis ten Bosch 5.15 km

Haagse Bos 5.4 km

Spuimarkt 5.95 km

Malieveld 6 km

Binnenhof 6.29 km

Passage 6.34 km

Madurodam 6.51 km

Familiepark Drievliet 6.51 km

Paleis Noordeinde 6.8 km

HMC Weseinde 6.96 km

Haaglanden Medisch Centrum 6.96 km

Panorama Mesdag 7.1 km

Vredespaleis 7.65 km

Zuiderpark 8.1 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken