De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€225,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Wilt u voordelig parkeren in Den Haag? Dan bent u bij parkeergarage ’t Hoge Veen Leidschenveen aan het juiste adres. Met het centraal station op enkel 1 minuut loopafstand, kunt u met het openbaar vervoer het centrum al binnen 11 minuten hebben bereikt. Ideaal wanneer u een drukke dagplanning heeft en niet ook nog eens veel geld kwijt wilt zijn aan parkeerkosten.

Reizen met het OV

Het is vaak lastig een plekje te vinden het drukke centrum van Den Haag. Ook is het zo dat de parkeertarieven in het centrum vaak nogal hoog oplopen. Het is daarom helemaal geen gek idee om iets meer uit het centrum uw auto te parkeren. Bij parkeergarage ’t Hoge Veen Leidschenveen parkeert u namelijk een flink stukje uit het centrum, maar betaalt u wel een aanzienlijk stuk minder parkeerkosten. Het grote voordeel aan deze garage is dat het centraal station zich op enkel 1 minuutje loopafstand van de garage bevindt. Wanneer u de tram naar het centrum neemt, bent u binnen maar liefst 11 minuten al op locatie.

Te voet verder

Aangezien u met de tram op een vrij centraal punt wordt afgezet, kunt u veel variatie aanbrengen in uw dagplanning. Omdat vrijwel alles lopend te bereiken is, kan iedereen er plezier aan beleven. Zo is er een aantal musea dat zich op maximaal 10 minuten loopafstand bevindt. Het Haags Historisch museum is hier één van. Ook het Binnenhof is de moeite waard om te bezoeken. Hier bent u al in 8 minuutjes lopen. Tot slot zijn er ook nog heel wat winkelketens die u binnen maar liefst 3 minuten lopen al heeft bereikt. Lijkt deze parkeergarage u iets? Reserveer dan uw plekje bij ons. Mocht u vragen hebben, dan mag u ons altijd contacteren!

Voordelen

24/7 geopend
Nabij centraal station
Extra voordelig
Overdekt

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

11 minuten

Locatie parkeerterrein

Emmy Belinfantedreef 51
2492 JT Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag