PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage Torengarage

Als u nabij het centrum van Den Haag wilt parkeren, dan bent u bij parkeergarage Torengarage aan het juiste adres. Onderweg naar het centrum loopt u voorbij vele leuke winkeltjes, cafés en restaurants. Binnen slechts 13 minuten heeft u dan het centrum bereikt. Deze tijd zal echter wel vrij snel voorbij gaan, wegens alle leuke dingen om u heen.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Geest 1, 2513 VA, Den Haag

Veel diversiteit in de binnenstad

Onderweg naar het centrum toe komt u allerlei mooie plekken in Den Haag tegen. Wanneer u pas  3 minuutjes aan het wandelen bent vanaf de garage, komt u al bij de Grote of Sint- Jacobskerk. Dit is een kerkgebouw in het centrum van Den Haag. Het behoort met het Binnenhof en de Abdijkerk van Loosduinen tot de oudste gebouwen van Den Haag. Ook het Binnenhof heeft u in een mum van tijd bereikt. Wanneer u vanaf de kerk namelijk nog 7 minuutjes doorloopt, bevindt u zich al op het Binnenhof. Maar hiervoor komt u eerst nog langs het Museum De Gevangenpoort. Al met al biedt de parkeerlocatie in Den Haag genoeg ruimte om zelf uw hele dagindeling vol te plannen.

Restaurants en winkels Den Haag

Voor een gezellig dagje winkelen en een lekker hapje eten staat u in parkeergarage Torengarage ook ideaal geparkeerd. Op enkel 1 minuut lopen heeft u het bekende sushi restaurant Shabu Shabu al bereikt. Dit is erg gunstig wanneer u uw dag wilt afsluiten met een diner en geen behoefte heeft om daarna nog ver te lopen. Uiteraard zijn er nog vele andere restaurants te vinden op steenworp afstand. Wat betreft shoppen bent u wederom aan het juiste adres. In maar liefst 7 minuutjes lopen heeft u de winkelstraat van Den Haag namelijk al bereikt. Hier vindt u winkels zoals Yves Rocher, H&M, ZARA, Bijenkorf, Monki en nog veel meer!

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

HMC Weseinde 0.3 km

Haaglanden Medisch Centrum 0.3 km

Paleis Noordeinde 0.47 km

Familiepark Drievliet 0.5 km

Madurodam 0.5 km

Passage 0.54 km

Binnenhof 0.69 km

Panorama Mesdag 0.76 km

Spuimarkt 0.92 km

Vredespaleis 1.12 km

Malieveld 1.39 km

Scheveningse Bosjes 1.87 km

Haagse Bos 2.7 km

Zuiderpark 2.78 km

Paleis Huis ten Bosch 3.12 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken