PARKERENDENHAAGCENTRUM

Parkeergarage WTC Den Haag

Parkeergarage WTC Den Haag bevindt zich in het Beatrixkwartier, wat het zakendistrict van Den Haag is. Dichtbij de parkeergarage liggen het Centraal Station, het winkelgebied van de Haagse binnenstad en ook vele ministeries. Wilt u centraal parkeren in Den Haag? Dan bent u hier aan het juiste adres.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Prinses Marijkestraat 57, 2595 AM, Den Haag

Luxe parkeergarage in Den Haag

Wat de parkeergarage WTC Den Haag bijzonder maakt, is het feit dat het veel meer biedt dan alleen parkeergelegenheid. De ruim 1000 plaatsen tellende ondergrondse garage is voorzien van diverse luxe faciliteiten. Hieronder vallen: oplaadpunten voor elektrische voertuigen, ruime parkeervakken en zelfs een fietsenstalling. Het WTC gebouw is de ontmoetingsplek voor de zakelijke markt wat een bruisende uitstraling geeft en ook leuk is om mee te maken. Daarnaast zijn er nog meer verschillende bedrijven gevestigd in het WTC gebouw. Hieronder valt bijvoorbeeld de Albert Heijn To Go,  NH hotels, Fitnesscentrum Njoy, Coffee Company en zelfs een kinderopvangcentrum genaamd CompaNanny is in het WTC gebouw te vinden. Kortom, u kunt in het gebouw van de garage zelf binnen enkele minuten gebruikmaken van diverse voorzieningen en uw dag zonder veel tijd te verliezen inplannen.

Met de bus naar het centrum van Den Haag

Besluit u een dagje naar het centrum van Den Haag te gaan? Ook dit kan erg gemakkelijk vanaf deze parkeerlocatie. De parkeergarage WTC Den Haag kent namelijk een busverbinding. Om de 8 minuten arriveert er een bus en binnen slechts 14 minuten bevindt u zich al in het centrum van Den Haag. Zo kunt u dus nog meer diversiteit aanbrengen in uw dagplanning en toch weinig tijd verliezen. Vragen? neem contact met op ons of kijk bij onze hoe werkt het pagina.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Malieveld 1.18 km

Haagse Bos 1.27 km

Spuimarkt 1.36 km

Paleis Huis ten Bosch 1.48 km

Binnenhof 1.56 km

Passage 1.69 km

Madurodam 1.78 km

Familiepark Drievliet 1.78 km

Paleis Noordeinde 2.04 km

Panorama Mesdag 2.3 km

HMC Weseinde 2.41 km

Haaglanden Medisch Centrum 2.41 km

Vredespaleis 2.85 km

Scheveningse Bosjes 3.29 km

ADO Den Haag Stadion 3.68 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken