De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€450,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeren in het centrum van Den Haag biedt vele mogelijkheden. Parkeerterrein Bijenkorf is hier één van. Dit terrein ligt gelegen bij, niks minder dan natuurlijk de Bijenkorf zelf. Dit maakt het een ideale parkeerplek wanneer u van plan bent een dagje te gaan winkelen. Maar niet alleen op dit gebied is het parkeerterrein erg aantrekkelijk, het ligt namelijk ook nog eens op loopafstand van het Spinozahuis, het Stadhuis, de bibliotheek, het Binnenhof en het Lucent Danstheater! Zo is er voor ieder wat wils.

Bezienswaardigheden te voet bezoeken

Voor de historische kennis tripjes is het leuk om in Den Haag het Spinozahuis te bezoeken. Dit is een monumentaal gebouw waar de filosoof Spinoza heeft gewoond. Het gebouw bevindt zich op maar liefst 4 minuten lopen van het parkeerterrein de Bijenkorf. Ook het stadhuis en het Binnenhof zijn erg leuk om te bezoeken wanneer u in Den haag bent. Aan het Spui ligt het stadhuis van Den Haag op slechts 7 minuten lopen vanaf het parkeerterrein. Het opvallende witte gebouw heeft het grootste atrium van Nederland, waar u voor veel zaken terecht kunt. Wanneer u vanaf hier 5 minuutjes verder loopt heeft u Binnenhof al bereikt. Op deze manier kan er een diverse en vooral erg leuke dagindeling worden gemaakt zonder veel tijd te verliezen en ook nog eens kosten te besparen die anders naar het openbaar vervoer zouden gaan.

Vol = vol

De combinatie van het populair zijn van het Parkeerterrein Bijenkorf het relatief lage aantal parkeerplekken kan er toe leiden dat wanneer op korte termijn besluit hier te parkeren, er geen plek meer is. Daarom adviseren wij u vooraf een plekje te reserveren om dit soort moeilijkheden te voorkomen. U kunt dit erg eenvoudig en 100% betrouwbaar bij ons doen zonder enige boekingskosten. U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met alle verdere informatie. Mocht u toch nog vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

 

Voordelen

24/7 geopend
Nabij bezienswaardigheden
Nabij centrum
Overdekt

Nadelen

Vooraf reserveren
Kleinschalig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

7 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Gedempte Gracht 28
2512 CB Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag