De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Het is niet gek wanneer u vragen of zorgen heeft over parkeren. Een auto is natuurlijk wel vaak één van onze duurste bezittingen. Het is daarom erg handig extra tips over het parkeren te lezen. Daarom vindt u in een, door ons nauwkeurig samengesteld rijtje, de meest voorkomende zorgen en tips. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat er van u verwacht wordt. Lees de volgende tips door en parkeer voortaan altijd eenvoudig en voordelig.

Reserveer vooraf

Icon reserveer voorafHet komt ontzettend vaak voor dat wanneer je een dagje erop uit gaat, men erg lang op zoek is naar een parkeerplek. Voor vertrek lijkt het parkeren altijd hetgeen waar de minste tijd en drukte in gaat zitten. Maar eenmaal in de drukke stad beland, blijkt dit toch veel tijdrovender te zijn dan gedacht. Daarnaast zijn de meeste parkeerplekken die dan nog vrij zijn vaak onbetaalbaar. Om dit te voorkomen kunt u het beste uw parkeerplek vooraf reserveren. Dan bent u gegarandeerd van een plek, bespaart u zeeën aan tijd en geld én hoeft u geen onnodige benzine te verspillen. U kunt online eenvoudig een parkeerplaats van een parkeerlocatie in Den Haag boeken.

Win informatie in

Icon doe onderzoek

Het is belangrijk voor reservatie alle voor u belangrijke informatie in te winnen. Filter goed de punten uit die voor u van belang zijn en verdiept u zich daar in. Daarbij kan het lastig zijn om de veiligheid en betrouwbaarheid van de parkeerlocatie te beoordelen wanneer u een bepaalde parkeerlocatie nooit eerder heeft gebruikt. Wij adviseren u daarom niet alleen de prijzen te vergelijken, maar ook recente ervaringen van anderen mee te nemen in uw beoordeling. Zij kunnen u een beter beeld geven over de betreffende parkeerlocatie.

Plan uw vertrek

Icon plan uw vertrekHet is handig om voordat u vertrekt de route te plannen. Hierdoor weet u hoe laat u van te voren moet vertrekken en kunt u zich daarop instellen. Dit voorkomt dat u op het laatste moment erachter komt dat u te laat vertrokken bent en gehaast op de parkeerplaats aankomt. U bent dan wellicht kostbare tijd verloren of net te laat voor de rondleiding in het museum waar u naartoe wilde. Daarnaast kunt u in de ochtend het beste de fileberichten checken, zodat u eventueel de route aan kan passen of eerder weg kan gaan.

Vindt uw parkeerlocatie gemakkelijk

Icon parkeerplek vindenU doet er ook erg verstandig aan voor uw vertrek de locatie van de parkeerlocatie op te zoeken in Google Maps. Hierdoor krijgt u een idee van hoe de parkeergelegenheid er een beetje uitziet en waar de ligging is. Wanneer u in Google Maps uw eigen locatie invoert en vervolgens die van de parkeerlocatie, krijgt u erg overzichtelijk een lijn te zien die exact uw route uitstippelt. Hierbij krijgt u ook nog eens een route omschrijving. Daarnaast worden er diverse routes aan u voorgelegd. Mocht u dus net hebben gehoord dat er een file is op de weg waar u overheen zou rijden? Geen probleem, dan heeft u ook nog de andere route achter de hand.

Voorkom diefstal

Icoon diefstalDe aller beste manier om diefstal tegen te gaan, is überhaupt geen waardevolle spullen in uw auto laten liggen. Wanneer dit niet anders kan, kunt u het beste uw waardevolle eigendommen goed opbergen zodat ze uit het zicht zijn. Ook is het slim autodieven te laten zien dat er niks waardevols in uw auto ligt, door bijvoorbeeld de hoedenplank uit uw auto te halen. Hierdoor zullen ze minder snel proberen in te breken.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag