De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€135,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeren midden in het hartje van Den Haag is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er veel andere opties die net zo goed zijn! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw auto te parkeren bij P+R Laan van NOI. Bij deze Park & Ride garage parkeert u voordelig uw auto en reist u vanaf hier goedkoop met het openbaar vervoer verder. Zo heeft u alsnog het centrum van Den Haag binnen maar liefst 12 minuten bereikt.

Parkeer slim

Wanneer u besluit een dagje naar Den Haag te gaan, is de neiging waarschijnlijk groot een plekje te zoeken midden in het centrum. De gedachte hierachter is vaak dat men dan niet veel meer hoeft te lopen en daardoor tijd bespaart. Echter, wat veel mensen vergeten is dat het in zo’n bruisende stad als Den Haag vaak ontzettend lastig is een parkeerplek te vinden midden in het centrum. Daarnaast lopen de prijzen van deze parkeerlocaties vaak ook hoog op. Daarom is het verstandig ook naar andere opties te kijken. Zoals parkeergarage P+R Laan van NOI. De parkeertarieven liggen een stuk lager, plus u verliest geen tijd aan het zoeken van een plekje!

Reis verder met het openbaar vervoer

Wanneer u vlot een plekje heeft gevonden, kunt u vervolgens erg voordelig met het openbaar vervoer verder reizen. Op deze manier bent u binnen 12 minuten al in het centrum van Den Haag. Zo kunt u uw dag vol leuke planningen met een gerust hart en zonder parkeerstress beginnen. Wandel bijvoorbeeld vanaf de bushalte op de Grote Markt binnen 3 minuten naar grote winkelketens zoals de H&M, ZARA en veel meer. Of neem een kijkje bij het welbekende Binnenhof, waar u binnen 8 minuten lopen al kunt zijn!

Voordelen

Overdekt
Park and Ride
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen oplaadpunt aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Parkeren Den Haag

12 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

Van Alphenstraat 102
TO Den Haag

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Erg nuttige site. Wij hebben exact de goede keuze maken hierdoor.”

Familie de Jong

“Dankzij ParkerenDenhaagCentrum heb ik mijn auto op loopafstand kunnen parkeren van Escher in Het Paleis!”

Marloes Wierda

“Erg handige website, kon de auto dicht bij veel musea parkeren en bij het Binnenhof. Kinderen vonden het ook top. Korte loopafstanden.”

Rik D.
Parkerendenhaagcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Den Haag